Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Domowe pyszności. Łatwe do zrobienia: kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

okładka

Domowe pyszności. Łatwe do zrobienia: kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom. Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak! Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:miękka ze skrzydełkami
  • ISBN-13:9788371758621
  • Data wydania:27 listopad 2015
  • Numer katalogowy:290827

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher