Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2. Technik żywienia i usług gastronomicznych

okładka

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:216
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302150388
  • Data wydania:23 wrzesień 2015
  • Numer katalogowy:284928

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher