Chorwacja. Przewodnik kulinarny

okładka

Chorwacja. Przewodnik kulinarny

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Kuchnia chorwacka słynie z prsutu - szynki wieprzowej otoczonej w morskiej soli, suszonej na silnym wietrze - oraz ze wspaniałej rakii sporządzanej według starych receptur czy ostrego ajvaru, sosu paprykowego z dodatkiem bakłażanów i czosnku. W przydrożnych lokalach nierzadki jest widok stojącego przy ulicy rożna, na którymwłaściciel starannie obraca prosię lub jagnię.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Przewodnik kulinarny
  • Format:245x245 mm
  • Liczba stron:160
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788373049536
  • Data wydania:maj 2007
  • Numer katalogowy:25695

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher