Domowa paszteciarnia.

okładka

Domowa paszteciarnia.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Domowa paszteciarnia to zbiór przepisów na wyśmienite pasztety, galarety, farsze, pasty i musy, które uatrakcyjnią każde spotkanie przy stole.
Znajdziemy tu nie tylko receptury na wyroby mięsne (m.in. na gicz cielęcą w żelu z białego wina), ale także na specjały z ryb, warzyw, grzybów i nabiału (m.in. na mus z dorsza i wątróbki dorszowej).
W książce zostały podane również przepisy na sosy, stanowiące świetny dodatek do proponowanych dań.
Grzegorz Labuda pracował jako szef kuchni w takich renomowanych hotelach jak: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie i Hotel Nadmorski w Gdyni. W Hotelu Nadmorskim przygotowywał menu podczas szczytu polsko-ukraińskiego (A. Kwaśniewski – W. Juszczenko) w 2005 r. i wizyty George’a Busha w 2007 r. Obecnie prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Blow Up Hall 5050, mieszczącym się w poznańskim Starym Browarze.
W serii: Leśne specjały, Wiejskie specjały, Domowa paszteciarnia, Domowa pierogarnia.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:175x240 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788327404381
  • Data wydania:11 kwiecień 2014
  • Numer katalogowy:245147

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher