Elementarz gotowania.

okładka

Elementarz gotowania.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W elegancko wydanej książce znajduje się 105 lekcji gotowania krok po kroku zarówno popularnych dań kuchni polskiej, jak barszcz, bigos czy pierogi jak również modnych dziś potraw kuchni włoskiej czy orientalnej. Mocny punkt książki stanowią liczne przepisy na ciasta i ciasteczka.
Czytelnik znajdzie tu również kilkadziesiąt przepisów na sosy, farsze, kremy, pozwalające urozmaicić przepisy podstawowe.
W książce znajdują się także przydatne informacje jak wybrać odpowiednie składniki potrawy, jak je przygotować, jak ugotować czy upiec smaczne danie. Autorka radzi również w jaki sposób i z czym potrawę podać. "Elementarz gotowania" zawiera także rozdziały poświęcone przeliczaniu miar i wag, wyposażeniu kuchni i przechowywaniu żywności.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:190x255 mm
  • Liczba stron:240
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788326806704
  • Data wydania:15 grudzień 2011
  • Numer katalogowy:174371

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher