Gotowanie na parze.

okładka

Gotowanie na parze.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Przygotowywanie posiłków na parze jest techniką zalecaną przez żywieniowców. Potrawy sporządzane tą metodą nie wymagają użycia tłuszczu oraz nie tracą w czasie termicznej obróbki cennych witamin i minerałów.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:145x210 mm
  • Liczba stron:94
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788374694896
  • Data wydania:2004
  • Numer katalogowy:16444

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher