Kuchnia polska. Zimowe gotowanie

okładka

Kuchnia polska. Zimowe gotowanie

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Każda z pór roku determinuje styl naszego odżywiania. Wiosną staramy się oczyścić organizm, latem chcemy jeść lekko, jesienią spowalniamy nieco rytm, by zgromadzić odpowiednią porcję energii na zimę. Już starożytni poszukiwali recept, jak najlepiej przygotować się do tej grożącej chłodem i przeziębieniami pory. My także, dzięki odpowiednio przyrządzonym posiłkom, możemy sprawić, by był to czas pełen zdrowia i smaku. Książka prezentuje przepisy na dania rozgrzewające i wzmacniające organizm. Ważną rolę w zimowym jadłospisie zajmują zupy – stąd kilka pomysłów na to, jak je przyrządzić, by zachować wszystkie elementy odżywcze składników. Monotonię zimową warto urozmaicać dodatkami – zamieszczone w książce przepisy na sosy sprawią, że dania mięsne, rybne i warzywne zyskają nową oprawę i smak. Warto zadbać także o dzienne racje witamin, które z pewnością uzupełnią sałatki z warzyw dostępnych nawet zimą. Na chłodne wieczory zaś najlepsze są napoje rozgrzewające... kubek herbaty cynamonowej z pewnością uprzyjemni ten czas.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Dobra Kuchnia
  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:112
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788362521296
  • Data wydania:5 listopad 2010
  • Numer katalogowy:148094

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher