Domowe kiszenie i marynowanie.

okładka

Domowe kiszenie i marynowanie.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Zapraszamy do domowego kiszenia i marynowania! W niniejszej książce obok klasycznych receptur na kiszone ogórki i buraczki w occie prezentujemy intrygujące pomysły na rozmaite kiszonki oraz marynaty. Znajdziesz tu przepisy m.in. na kiszone zielone pomidory, jabłka i śliwki oraz pikle z ogórków w curry i wiśnie w marynacie musztardowej. Nie zapomnieliśmy oczywiście o kiszonej kapuście w różnych wariantach – wspaniałym źródle witaminy C. Przedstawiamy także wiele receptur na marynowane sałatki i jarzynki, stanowiące niezastąpiony dodatek do obiadów, zwłaszcza zimową porą.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:160
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070208
  • Data wydania:9 sierpień 2010
  • Numer katalogowy:140901

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher