Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw.

okładka

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Książka zawiera dane o wartości ener­getycznej i zawartości składników odżyw­czych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spoży­wczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia. Obecne wydanie uzupełniono o nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozsze­rzono asortyment produktów i potraw. Książka przeznaczona jest zarówno dla ludzi zdrowych, jak i chorych, którzy po­winni przestrzegać zaleceń dietetycznych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:205x290 mm
  • Liczba stron:160
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320042122
  • Data wydania:20 kwiecień 2010
  • Numer katalogowy:132590

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher