Domowa wędzarnia.

okładka

Domowa wędzarnia.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. Zasadniczą część Domowej wędzarni stanowią jednak sprawdzone przepisy na wyśmienite wędzone ryby, mięsa oraz kiełbasy. Znajdziesz tu receptury na wędzenie pstrąga, leszcza, szynki, rostbefu, kurczaka i wielu innych specjałów. Ponadto w książce został umieszczony dział z przepisami na smakowite dania z wędzonek lub z ich dodatkiem – np. na kotlety z wędzonego schabu w sosie śliwkowym czy krem ziemniaczany z wędzonym łososiem. Przekonaj się, że wędzenie może stać się prawdziwą pasją!

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070109
  • Data wydania:11 kwiecień 2010
  • Numer katalogowy:131217

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher