Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne

okładka

Przysmaki z domowego świniobicia we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Z naszą książką domowy wyrób wędlin stanie się prosty, a samodzielnie przyrządzona biała kiełbasa czy wędzona polędwica są przecież o niebo lepsze niż tego rodzaju produkty ze sklepu! W Przysmakach z domowego świniobicia zgromadziliśmy przepisy zarówno na wyroby z wieprzowiny (m.in. kiełbasy, salceson, kiszkę pasztetową, rozmaite szynki), jaki i na potrawy z wykorzystaniem tego mięsa – m.in. zupę z porów na wędzonce, kwaśnicę na żeberkach, smalec, golonkę, pieczenie z karkówki. Ponadto w rozdziale wstępnym wprowadzamy w tajniki peklowania i wędzenia, a także prezentujemy przydatny podział tuszy wieprzowej.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:160
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361513483
  • Data wydania:10 listopad 2009
  • Numer katalogowy:112256

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher