Mięso i przetwory drobiowe - technologia, higiena, jakość.

okładka

Mięso i przetwory drobiowe - technologia, higiena, jakość.

  • Wydawnictwo:WNT

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Oto książka, w której w sposób nowoczesny i kompleksowy ujęto zagadnienia technologii mięsa drobiowego i jego przetworów. Uwzględniając czynniki gwarantujące żywność bezpieczną zdrowotnie, nowoczesność procesu technologicznego, higienę i jakość produkcji, omówiono:
perspektywy produkcji mięsa
surowiec rzeźny
metody utrwalania mięsa ( w tym także metody kombinowane)
procesy produkcyjne tuszek, elementów i przetworów z uwzględnieniem żywności wygodnej
pakowanie, przechowalnictwo i marketing
Dużo miejsca poświęcono higienie produkcji i systemowi zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym produktów drobiowych (HACCP), wymaganiom sanitarnym i weterynaryjnym, a także ekologicznemu gospodarowaniu wodą i ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu.

DODATKOWE INFORMACJE

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher