Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne

okładka

Przysmaki myśliwskie we współczesnej kuchni. Polskie tradycje kulinarne

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Tę książkę kierujemy nie tylko do zapalonych amatorów łowiectwa, ale także do osób, które chciałyby urozmaicić domowe menu o smaczne i zdrowe potrawy z dziczyzny oraz inne typowo myśliwskie specjały. W Przysmakach myśliwskich prezentujemy pomysły na dania z dzika, sarny, jelenia, zająca, kaczki, kuropatwy i bażanta – przepisy na rozmaite pieczenie, zrazy, zupy i gulasze. Ponadto znajdziecie tu receptury na pasztety i kiełbasy z dziczyzny. Oprócz propozycji mięsnych w książce zostały umieszczone przepisy na dodatki do dziczyzny w postaci placków, pierogów i naleśników. W Przysmakach myśliwskich nie mogło zabraknąć również receptur na niezastąpione do dań z dzikiego mięsa sosy. Osobny dział stanowią przepisy na nalewki, które stanowią nieodzowny element kuchni myśliwskiej.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:160
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361513551
  • Data wydania:15 październik 2009
  • Numer katalogowy:109767

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher